2019-01-18 Radonmätning

Om några veckor kommer det att utföras radonmätning i fastigheterna.         
Man placerar ut radonpuckar i utvalda lägenheter och inom kort kommer berörda lägenheter att få en avisering i sitt postfack.
Det är HSB Göta som utför radonmätningen.

2019-01-03
Dags att slänga julgranen? På brf Trädlyckan kan ni som har en julgran i lägenheten, lägga den på närmsta gräsmatta. CBO samlar upp alla granar och transporterar dem till återvinningcentralen.
Släng inte granen i kompostkärran och ställ inte heller in den i sophuset!

2019-01-02 Information från fastighetsskötarna
Nu är det mycket i sophusen. Plastförpackningarna töms inte förrän nästa vecka, så vänta gärna att slänga mer plast i sophusen eller om ni har möjlighet, ta det med er och släng på det på någon av återvinningsstationerna. Finns både vid Willys och Coop om ni ändå ska dit och handla.
Pappersförpackningar börjar även de bli fulla och nästa tömning är inte förrän på måndag den 7:e januari.
Tack på förhand! Hälsar fastighetsskötarna

2019-01-02 Uppdaterad information från VIVAB kl.16.07
Vattenläckan på Trädlyckevägen ska nu vara åtgärdad och alla kunder ska ha vatten igen. Missfärgningar av vattnet kan förekomma en tid efter läckan. Det är inte farligt att dricka. Spola i kranen en stund, så ska det försvinna.
2019-01-02 Viktig information från VIVAB
En akut vattenläcka har upptäckts på Trädlyckevägen i Varberg. Vi kommer behöva stänga av vattnet för boende på Trädlyckevägen 48-130 under dagen och vattnet kommer vara avstängt tills läckan är åtgärdad. Tappa gärna upp vatten redan nu. Du kommer även kunna hämta vatten vid brandposter placerade vid Fridhemsgatan 11 och korsningen Hedvägen/Östra Vägen, samt ur en vattentank på parkeringen vid vaktmästarnas kontor. Vi arbetar med att åtgärda vattenläckan så snart vi kan.
Mer information om driftstörningen finns på vår hemsida, www.vivab.info
2019-01-01 
VIKTIG INFORMATION!
Det har inträffat en stor vattenläcka på Trädlyckan. Enligt VIVAB, så kommer vattnet att stängas av på hela området imorgon onsdag 2 januari för att åtgärda problemet.
Ni som har bokat tid i tvättstugor kommer inte att kunna tvätta, då vattnet kommer att vara avstängt.
Under vilken tid vattnet kommer att vara avstängt vet vi inte i nuläget. Vi uppdaterar när vi vet mer.