2021-10-14   ELECTROLUX VISION MOBILE APP OCH WEBBOKNING
Nu är uppgraderingen av databasen klar och ni kan använda appen och webbokningen igen. Det ni behöver göra först är att scanna in QR-koden med mobilen som finns på bokningstavlorna och sedan skriva in användarnamn och lösenord.  

Vill ni boka på webben, så längst ner till vänster i rullmenyn på Startsidan på Trädlyckans hemsida står det Webbokning. Klicka där. Då kommer ni in på sidan webbokning. Där finns en bild där det står Electrolux Onlinebokning. Klicka på den. Då kommer det upp en ruta som ni fyller i. När ni är inloggade välj någon utav alternativen, så är ni inne på er sida och kan boka tid mm.

Om ni behöver hjälp med att logga in eller saknar användarnamn och lösenord, kontakta vicevärd Maria.

2021-10-07    ELECTROLUX – UPPGRADERING - BOKNING
 
Databasen för bokningssystemet skall uppgraderas. Den stängs ner måndag 11 oktober.
Detta påverkar appen och webbokningen som kommer att ligga nere under tiden.
Fr.o.m 11 oktober kan bokning endast göras på bokningstavlorna.
Arbetet med bokningssystemet kommer troligtvis vara klart i slutet av vecka 41.
 
Efter uppgraderingen kommer ni att få logga in på nytt med ert användarnamn och lösenord. En QR-kod kommer att finnas på bokningstavlorna utanför tvättstugorna som ni ska scanna. Vill man inte använda app eller webbokning, så bokar man på bokningstavlan precis som vanligt.
 
Mer information kommer när allt är klart.

2021-10-01    TEST AV BRANDVARNARE I TRAPPHUS
Föreningen ska testa alla brandvarnare i trapphusen, så att de fungerar som de ska.
Detta kommer att utföras tisdag 5 oktober med början runt 9-tiden och framåt tills alla trappuppgångar på området är genomgångna.

2021-08-26
Nu har vi haft ute en tekniker som har rättat till felet. Alla bokningstavlor till tvättstugorna och Electrolux bokningsapp ska fungera igen.

2021-08-18
Uppdatering kommunikationsavbrott tvättstugor: vi har haft ute Tvätt och Storkök som har kopplat upp sig till Telias utrustning och det visade sig att vi behöver få hit en tekniker från Telia. Det brukar ta ca tre arbetsdagar, så troligtvis kommer ingen hit förrän i början av nästa vecka.

Hus B Trädlyckevägen 62 går det inte att boka alls, utan ni som bor i hus B hänvisas till hus A. Det snurrar fortfarande på vissa bokningstavlor. Pröva att byta till ett annat hus. Det går även att boka på datorn och Electroluxappen i vissa fall.

Vi hoppas att ni har överseende med detta och att problemet kommer att lösas så fort som möjligt.

2021-08-12 
Vi har haft ett kommunikationsavbrott på utrustningen till tvättstugorna, vilket gör att det inte går att boka via Electrolux-appen. Det går att boka på bokningstavlorna utanför tvättstugorna, men ha lite tålamod innan de har fått kontakt. Tyvärr kommer det att dröja tills nästa vecka innan vi kan få hjälp och lösa problemet eftersom det är semestertider.

2021-06-30
Från 1 juli 2021 kommer ni att kunna hyra samlingslokalen och vi öppnar även bordtennislokalen för bokning. Vill ni hyra samlingslokalen eller är det någon som vill spela pingis, men inte har aktiverat tvättbrickorna, kontakta vicevärd Maria.
Trädlyckans expedition har öppnat igen för besök på måndagar 8-12. Övrig tid når ni vicevärden på telefon och via mail.
Styrelsen kommer inte att öppna bastun i nuläget, utan det får vänta ett tag till.

2021-05-31  MOTIONSLOKALEN 
Den 1 juni 2021 öppnar vi motionslokalen igen. Följ restriktionerna som finns för att fortsatt förhindra smittspridning. Max 3 personer får vistas samtidigt i motionslokalen.

2021-05-12   ELBILSLADDNING
Nu är laddbilsplatserna klara för att tas i bruk. Föreningen har 18 st laddningspunkter på 22kW från ChargeNode. 
Kostnad: 105 kr/mån för laddplatsen + fn. 2,75 kr/kWh inkl moms. Betalning för genomförd laddning sker i efterskott den 28:e i månaden. Fakturan kommer separat från företaget. Är du intresserad av en plats, kontakta vicevärd Maria. Om du blir erbjuden en laddplats måste du lämna den parkeringen du hyr idag. Information www.chargenode.eu/ladda
Det finns ett visst antal lediga laddplatser i nuläget, men får vi många intresserade, så kommer ni som hyr en parkering på dessa platserna idag att erbjudas en annan parkeringsplats.

2020-05-20
För att läsa om hur planeringen fortskrider med fasaderna, klicka på länken ► Fasadrenovering