2021-07-15    SEMESTERTIDER

  • Vicevärd Maria tar semester (v. 29-31) 19 juli – 8 augusti
  • Både vicevärd och delar av styrelsen är tillbaka igen på expeditionen (Panncentralen, mittemot Trädlyckevägen 114), måndag 9 augusti. Välkomna då!

(Behöver ni komma i kontakt med någon i styrelsen, så finns alla telefonnummer på anslagstavlan i trapphusen).

  • HSB-kontoret på Susvindsvägen 8 i Varberg har semesterstängt under vecka 30 och 31.
  • Fastighetsskötare är på plats på Trädlyckan under hela sommaren. Telefon: 076-119 86 28 för kontakt och frågor på vardagar 7-16.
  • HSB:s kundtjänst och felanmälan når ni på telefon 077-110 10 30 knappval 1. Måndag-torsdag 7-16. Fredag 7-15.

 
Vi önskar er alla en riktigt skön och avkopplande sommar!
Magnus, Ove, Alie, Johnny, Lena, Christer, Jenny, Björn, Anna och Maria

2021-06-30
Från 1 juli 2021 kommer ni att kunna hyra samlingslokalen och vi öppnar även bordtennislokalen för bokning. Vill ni hyra samlingslokalen eller är det någon som vill spela pingis, men inte har aktiverat tvättbrickorna, kontakta vicevärd Maria.
Trädlyckans expedition har öppnat igen för besök på måndagar 8-12. Övrig tid når ni vicevärden på telefon och via mail.
Styrelsen kommer inte att öppna bastun i nuläget, utan det får vänta ett tag till.

2021-06-02 
Nu är årsredovisning och poströstningsformulär för både 2019 och 2020 utdelade till alla lägenheter. Poströsterna  lämnas i bifogat kuvert i föreningens brevinkast vid Panncentralen (Trädlyckans expedition) senast tisdagen den 15 juni 2021.
Du som röstar, glöm inte att lägga i poströster för både 2019 och 2020 i kuvertet.

2021-05-31  MOTIONSLOKALEN 
Den 1 juni 2021 öppnar vi motionslokalen igen. Följ restriktionerna som finns för att fortsatt förhindra smittspridning. Max 3 personer får vistas samtidigt i motionslokalen.

2021-05-12   ELBILSLADDNING
Nu är laddbilsplatserna klara för att tas i bruk. Föreningen har 18 st laddningspunkter på 22kW från ChargeNode. 
Kostnad: 105 kr/mån för laddplatsen + fn. 2,75 kr/kWh inkl moms. Betalning för genomförd laddning sker i efterskott den 28:e i månaden. Fakturan kommer separat från företaget. Är du intresserad av en plats, kontakta vicevärd Maria. Om du blir erbjuden en laddplats måste du lämna den parkeringen du hyr idag. Information www.chargenode.eu/ladda
Det finns ett visst antal lediga laddplatser i nuläget, men får vi många intresserade, så kommer ni som hyr en parkering på dessa platserna idag att erbjudas en annan parkeringsplats.

2021-04-26     INFORMATION FRÅN TELIA
En del boende har fått brev/mail om att Telia höjer priset på tvillingabonnemang.
Har ni frågor angående detta så vänligen kontakta Telia. Detta är en mervärdestjänst som inte står med i vårt avtal med Telia. Vi har pratat med vår kontaktperson på Telia och påtalat vårt missnöje.
Mvh Styrelsen

Följande står att läsa i brevet från Telia:
­­­­NYTT PRIS TVILLINGABONNEMANG
 
Hej!
Vi hör av oss till dig som har Telia Tv och Tvillingabonnemang. Med Tvilling-abonnemang och en extra tv-box kan du se ditt nuvarande tv-innehåll på flera tv-apparater i ditt hem.
Sättet att se på tv förändras och vi utvecklar våra produkter och tjänster successivt. Allt fler väljer att streama innehåll för att se vad och när man vill, på valfri skärm. Det gör att användningen av Tvillingabonnemang förändrats.
 
Nytt pris för Tvillingabonnemang den 1 juni är 129 kr/mån även om man har flera tv-boxar.
 
Tips – streama på flera enheter med Telia Play
Ett smart alternativ till Tvillingabonnemang är vår streamingtjänst Telia Play. Med Telia Play kan du streama innehåll och se på flera enheter samtidigt t. ex. i platta, dator, Chromecast eller Apple-tv utan att ha ett Tvillingabonnemang.
Telia Play ingår utan kostnad i ditt nuvarande tv-paket så det är bara att komma igång. Gå in på Mitt Telia och aktivera Telia Play om du inte redan har gjort det. Behöver du hjälp hör av dig till oss på tel. 90 200.
 
Fakturering av ditt Tvillingabonnemang
Om du inte har e-faktura idag på ditt tv och bredbandsabonnemang kommer du att få pappersfaktura och en fakturaavgift 49 kr/mån. För att beställa e-faktura gå in på telia.se/efaktura
 
Mer info
På telia.se/tv-tvilling kan du läsa mer om förändringen. Har du andra frågor är du välkommen att kontakta oss på telia.se/kontakt
 
Hälsningar
Telia
 
Om du inte accepterar förändringen har du rätt att säga upp ditt Tvillingabonnemang senast den 29 maj. För att avsluta ditt abonnemang kontakta vår kundtjänst på telefon 90 200. Du har även möjlighet att säga upp via vår chatt och e-postformulär, samt via post.

2021-04-15
Hej, medlemmar!
Vi är mitt uppe i en pandemi och smittspridningen är fortfarande oroväckande. 
Styrelsen har tagit ett beslut att fortsättningsvis hålla stängt i föreningens lokaler för att minska smittspridningen av Covid-19.

  • Bordtennislokal, motionslokal, samlingslokal och bastu är stängda tillsvidare.
  • Expeditionen är fortsatt stängd. Vill ni besöka oss, ber vi att ni mailar eller ringer innan besök. 

Vi hoppas och tror att ni har förståelse för detta och att vi hjälps åt att stoppa smittspridningen!
Hälsningar styrelsen

2020-05-20
För att läsa om hur planeringen fortskrider med fasaderna, klicka på länken ► Fasadrenovering