Nyinflyttad på Trädlyckan

VÄLKOMMEN TILL BRF TRÄDLYCKAN! 

Vi i styrelsen hälsar Dig välkommen som medlem och delägare i föreningen och hoppas att ni kommer att trivas i ert nya boende.
Vi bor i ett välskött område och föreningen har god ekonomi.
Låt oss tillsammans arbeta för att det skall bli ännu bättre!

Brf Trädlyckan består av 322 bostadsrätter. Föreningens verksamhet sköts av styrelsen som väljs av medlemmarna. Till vår hjälp anlitar styrelsen HSB Göta för ekonomisk förvaltning. Trädlyckan har tre anställda, en vicevärd, en lokalvårdare och en fastighetsskötare.

Varje år hålls en årsstämma där du har möjlighet att ta del av och påverka verksamheten. Vid årsstämman väljs styrelse för föreningen. Det är därför viktigt att du kommer till årsstämman. Medlem som önskar få visst ärende behandlat vid ordinarie årsstämma skall skriftligen anmäla ärendet till styrelsen senast den 28 februari. Om du mellan årsstämmorna har något som du vill att styrelsen skall veta eller göra, kan du skriva ett brev och lämna detta hos Trädlyckans expedition i Panncentralen.
Det går också bra att skicka e-post till föreningen, brf.tradlyckan@telia.com 

Vid inflyttning får alla nyinflyttade en Boendemapp med information som täcker det mesta som rör ert boende. För allas trivsel är det viktigt att du tar del av den information som du har i din hand.
Vi har alla ett gemensamt ansvar! Boendemappen brukar delas ut vid lägenhetstillsynen. 

Vill ni ha lite mer information innan ni flyttar in, så klicka på flikarna under Ny i föreningen och även på de andra sidorna.